Victorias Take Away

Restaurant
Café - Kaffebar

Tønders hyggelige café midt på gågaden

Mad ud af huset fra Victoria

Hos Café Victoria tager vi meget gerne imod både større og mindre selskaber, men foretrækker du at holde festen hjemme eller i et festlokale, leverer vi gerne mad ud af huset til den store dag.​

Lad os lave maden til festen

Victoria kan tilbyde mad ud af huset til enhver lejlighed og til selskaber af enhver størrelse. Vi er kendt for vores velsmagende og spændende mad af høj kvalitet. Med baggrund i vores mange års erfaring inden for kokkefaget rådgiver vi gerne om det helt rigtige valg af menu til festen.

Vi har en række menuforslag og forslag til buffeter, som altid er populære hos gæsterne til forskellige lejligheder. Men har du andre ønsker, så kan det sagtens lade sig gøre.

Skal det være nemt til barnedåben, konfirmationen, brylluppet, receptionen, fødselsdagsfesten, julefrokosten eller en anden af livets begivenheder, så overlad trygt madlavningen og anretningen til os.

Leverer mad ud af huset i Tønder og omegn

Vi bringer mad ud af huset overalt i Tønder, Løgumkloster, Bredebro og omegn. Uden for Tønders bygrænse mod et mindre tillæg. Hvis du foretrækker det, er du også velkommen til selv at hente maden hos os.

Vi leverer mad ud af huset i kasser, bokse osv., som fragter maden sikkert frem til festbordet. Kasserne og boksene skal blot tilbageleveres rengjorte senest fem dage efter levering.

Du kan se vores buffetforslag herunder. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 74 72 00 89 og få en snak med vores køkkenchef om dine ønsker til festmenuen – og et uforpligtende tilbud.

Se vores MENUKORT her eller en af vores buffetfoldere herunder.

Hent folder:

Hent folder: