Spring til indhold

Hold din fest hos os

- Eller få maden leveret ud af huset.

Mad ud af huset fra Victoria

Hos Café Victoria tager vi meget gerne imod både større og mindre selskaber, men foretrækker du at holde festen hjemme eller i et festlokale, leverer vi gerne mad ud af huset til den store dag.​

Lad os lave maden til festen

Victoria kan tilbyde mad ud af huset til enhver lejlighed og til selskaber af enhver størrelse. Vi er kendt for vores velsmagende og spændende mad af høj kvalitet. Med baggrund i vores mange års erfaring inden for kokkefaget, rådgiver vi gerne om det helt rigtige valg af menu til festen.

Vi har vores byg-selv-buffeter med både 3 retters menuer, brunch og tapas, som altid er populære hos gæsterne til forskellige lejligheder. Her kan du sammensætte menuer helt efter dit ønske. Har du andre ønsker, så hold dig ikke tilbage for at sende en forespørgsel. 

Skal det være nemt og hyggeligt til jeres barnedåb, konfirmation, bryllup, reception, fødselsdag, julefrokost eller en anden af livets begivenheder, så overlad trygt madlavningen og anretningen til os. 

Leverer mad ud af huset

Vi bringer mad ud af huset overalt i Tønder, Løgumkloster, Bredebro og omegn. Vi leverer jeres mad gratis indenfor Tønders bygrænse. Uden for Tønder mod et leveringsgebyr på 150,- Hvis du foretrækker det, er du også velkommen til selv at hente maden hos os.

Vi leverer mad ud af huset i kasser, bokse osv., som fragter maden sikkert frem til festbordet. Kasserne og boksene skal blot tilbageleveres rengjorte senest tre dage efter levering. Der opkræves 250,-, hvis emballagen ikke retureres.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 74 72 00 89 og få en snak med vores køkkenchef om dine ønsker til festmenuen – og et uforpligtende tilbud.

Se vores og bestil vores buffeter herunder. Er i færre end 15 personer, send også gerne en forespørgsel på mail info@victoriatoender.dk.

JULEFROKOST 2023

Se vores utraditionelle julebuffet her. Ønsker i mere traditionel julemad til jeres julefrokost, så kan vi også sagtens lave det. Send din forespørgsel på mail eller ring til os. 

Ønsker du Buffet eller Brunch?

Byg selv Buffet

Byg selv Brunch

Byg selv Tapas