Hold din fest hos os

- Eller få maden leveret ud af huset.

Mad ud af huset fra Victoria

Hos Café Victoria tager vi meget gerne imod både større og mindre selskaber, men foretrækker du at holde festen hjemme eller i et festlokale, leverer vi gerne mad ud af huset til den store dag.​

Lad os lave maden til festen

Victoria kan tilbyde mad ud af huset til enhver lejlighed og til selskaber af enhver størrelse. Vi er kendt for vores velsmagende og spændende mad af høj kvalitet. Med baggrund i vores mange års erfaring inden for kokkefaget rådgiver vi gerne om det helt rigtige valg af menu til festen.

Vi har vores byg-selv-buffeter, som altid er populære hos gæsterne til forskellige lejligheder. Men har du andre ønsker, så kan det sagtens lade sig gøre.

Skal det være nemt til barnedåben, konfirmationen, brylluppet, receptionen, fødselsdagsfesten, julefrokosten eller en anden af livets begivenheder, så overlad trygt madlavningen og anretningen til os.

Leverer mad ud af huset

Vi bringer mad ud af huset overalt i Tønder, Løgumkloster, Bredebro og omegn. Uden for Tønders bygrænse mod et mindre tillæg. Hvis du foretrækker det, er du også velkommen til selv at hente maden hos os.

Vi leverer mad ud af huset i kasser, bokse osv., som fragter maden sikkert frem til festbordet. Kasserne og boksene skal blot tilbageleveres rengjorte senest fem dage efter levering.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 74 72 00 89 og få en snak med vores køkkenchef om dine ønsker til festmenuen – og et uforpligtende tilbud.

Se vores og bestil vores buffeter herunder.

Ønsker du Buffet eller Brunch?

Byg selv Buffet

Byg selv Brunch